Finalizare curs

ANUNȚ PENTRU PARTICIPANȚII DIN SERIA 1 - GRUPELE DE CURS 1 ȘI 2

Pentru grupele 1 și 2 documentele de curs (factura fiscală și certificatul de absolvire) se emit și se trimit cursanților în perioada 21-31 iulie 2020, conform opțiunilor exprimate la înscriere sau în formularul pentru certificatul de absolvire (prin e-mail sau curierat).

Documentele necesare finalizării cursului trebuie completate până la data de 20 iulie 2020.

ANUNȚ PENTRU PARTICIPANȚII DIN SERIA 1 - GRUPA DE CURS 3

Pentru grupa 3 documentele de curs (factura fiscală și certificatul de absolvire) se emit și se trimit cursanților în perioada 5-14 august 2020, conform opțiunilor exprimate la înscriere sau în formularul pentru certificatul de absolvire (prin e-mail sau curierat).

Documentele necesare finalizării cursului trebuie completate până la data de 3 august 2020.

ANUNȚ PENTRU PARTICIPANȚII DIN SERIA 2 - GRUPA DE CURS 4

Pentru grupa 4 documentele de curs (factura fiscală și certificatul de absolvire) se emit și se trimit cursanților în perioada 28 august - 6 septembrie 2020, conform opțiunilor exprimate la înscriere sau în formularul pentru certificatul de absolvire (prin e-mail sau curierat).

Documentele necesare finalizării cursului trebuie completate până la data de 27 august 2020.

Important: Pentru cursanții care nu vor completa în termenul precizat documentele finale, emiterea și trimiterea documentelor de curs se amână pentru perioadele în care se emit certificatele noilor grupe de cursanți. 

Documentele pentru finalizarea cursului se pot accesa la secțiunea materiale, conform grupei din care participanții au făcut parte, imediat după finalizarea cursului.